Κατασκευή Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης

Αρχική Υπηρεσίες Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Στη roasc αντιλαμβανόμαστε ότι ένα επιτυχημένο σύστημα τηλεκπαίδευσης πρέπει να ικανοποιεί τους ευρύτερους στόχους και τις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Συνδιάζοντας την τεχνογνωσία, τις μεθοδολογίες και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η roasc μαζί με την δύναμη και την υποστήριξη μιας πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης παγκόσμιου βελινεκούς, οι υπηρεσίες μας για την μάθηση εξ’ αποστάσεως δεν θα ανεβάσουν απλά τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα σε άλλο επίπεδο αλλά θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στον οργανισμό σας από εμπορική και στρατηγική άποψη.

Μοντέρνα & Φιλική προς τον Χρήστη Γραφική Διεπαφή

Σχεδιασμένη ώστε να είναι φιλική προς κινητά και προσβάσιμη, η πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης είναι έυκολη σταθερούς υπολογιστές αλλά και σε κινητές συσκευές.

Συνεργατικά Εργαλεία και Δραστηριότητες

Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν και να μάθουν μαζί σε φόρουμ, σελίδες wiki, γλωσσάρια βιβλιοθήκες και πολλά ακόμη.

αύξηση εσόδων

Πλήρες & Κοινόχρηστο Ημερολόγιο

Τα εργαλεία που παρέχει το ημερολόγιο βοηθάνε στον προγραμματιστό των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, στα deadlines, στις ομαδικές συναντήσεις και σε προσωπικά συμβάντα.

αφοσίωση πελατών

Έλεγχος Προόδου

Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με μία πληθώρα επιλογών σε επίπεδο μεμονωμένων δραστηριοτήτων ή μαθημάτων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Κατασκεύη Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης