Κατασκευή Eshop

Δημιουργία Eshop με όλες τις Σύγχρονες Δυνατότητες και Απαιτήσεις της Αγοράς

Στη roasc έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή εμπορικών εφαρμογών για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουμε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση πραγματικότητα. Για την κατασκευή eshop ακολουθούμε μια σειρά ενεργειών ώστε να σας εξασφαλίσουμε:

 • Μοντέρνα Σχεδίαση, Φιλική σε Κινητά (Mobile-first Design).
 • Υψηλή Απόδοση (Γρήγορη Φόρτωση Σελίδων).
 • Η καλύτερη δυνατή τεχνολογία στο χαμηλότερο δυνατό κόστος βάσει των αναγκών της επιχείρησης.
 • Αξιοπιστία & Ασφάλεια Συναλλαγών
 • Ευκολία Διαχείρισης Προϊόντων – Παραγγελιών.
 • Κανάλια Marketing (Social Networks – Google Merchant Center – Email Marketing – Μηχανές Σύγκρισης Τιμών).
 • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων – GDRP.
 • Υψηλή Κατάταξη στις Μηχανές Αναζήτησης.
 • Ασφάλεια Συστήματος.
 • Φιλοξενία (web hosting) σε servers υψηλών προδιαγραφών της roasc.
 • Αυτοματοποιημένα Αντίγραφα Ασφαλείας (Backups) και εύκολη ανάκτηση.
κατασκευή eshop
κατασκευή έξυπνου ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξατομικευμένη Αγοραστική Εμπειρία για τους Πελάτες σας με την Τεχνητή Νοημοσύνη της roasc.

Το Recommender της roasc μεταμορφώνει το eshop σας σε έναν έξυπνο πωλητή που προτείνει στον κάθε πελάτη τα καλύτερα δυνατά προϊόντα για εκείνον αναγνωρίζοντας τις προτιμήσεις του μέσα από την καταγραφή ενεργειών κατά την περιήγησή του. Με αυτή την προηγμένη τεχνολογία, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαμορφώνεται για τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, προσδίδοντας την απόλυτη εξατομίκευση. Δοκιμάστε την υπηρεσία δωρεάν και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται!

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά με το πακέτο “Κατασκευή Έξυπνου Eshop” το οποίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένη λύση eshop με ενσωματωμένη την υπηρεσία Recommender και δώστε στους πελάτες μια προσωποποιημένη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ζητήστε προσφορά για Κατασκευή Eshop

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα πάντα! Είναι χαρά μας να μιλήσουμε μαζί σας είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση είτε όχι.

Eshop Quote

ή
Καλέστε μας στο 6945777465

Σχεδίαση Eshop που Ξεχωρίζει

Συνδυάζοντας υψηλή αισθητική, ευκολία χρήσης και ταχύτατη φόρτωση, σχεδιάζουμε e shop που προσελκύουν νέους πελάτες και αναβαθμίζουν την εικόνα της επιχείρησής σας.

Responsive Design για online shopping που γίνεται αξέχαστη εμπειρία σε όλες τις συσκευές!

Μην χάνετε χρόνο. Είμαστε μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά από την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης!

Καλέστε μας!

Μιλήστε μαζί μας αν θέλετε να ξεκινήσετε να πουλάτε online άμεσα.

Συχνοί Προβληματισμοί/Απορίες

Τον χρόνο που περιμένετε νέους πελάτες τον συμπληρώνετε παρακολουθώντας και εξυπηρετώντας τις παραγγελίες που γίνονται στο eshop σας.

Είναι τόσο εύκολο όσο το εξής:

 1. Γίνεται 1 παραγγελία από οπουδήποτε στην Ελλάδα από κάποιον πελάτη που σας βρήκε στο διαδίκτυο.
 2. Εσείς λαμβάνετε email με ειδοποίηση για νέα παραγγελία από το ίδιο το eshop σας.
 3. Περιηγείστε στη λίστα των παραγγελιών του eshop και επεξεργάζεστε την παραγγελία.

 4. Ελέγχετε τα προϊόντα και επιβεβαιώνεται την πληρωμή της παραγγελίας εφόσον η πληρωμή είναι άμεση μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κάποιας υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών όπως το Paypal, το Stripe ή οποιαδήποτε άλλη έχουμε ρυθμίσει το eshop σας ώστε να την υποστηρίζει. Αν ο τρόπος πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα, ζητάτε από τον πελάτη να σας στείλει το αποδεικτικό πληρωμής μέσω email.
 5. Αφού επιβεβαιώσετε μια πληρωμή, συγκεντρώνετε τα προϊόντα, τα πακετάρετε και εκδίδετε το σχετικό παραστατικό και το δελτίο αποστολής (κωδικός voucher) χρησιμοποιώντας τον καθιερωμένο μηχανισμός σας.
 6. Κάποια ώρα της ημέρας, σας επισκέπτεται υπάλληλος από την εταιρεία courier με την οποία συνεργάζεστε για να παραλάβει τα πακέτα και να τα μεταφέρει στους πελάτες.

Η δημιουργία και η αρχική ρύθμιση του eshop έχει εφάπαξ κόστος το οποίο προκύπτει από τις τεχνικές απαιτήσεις του. Από εκεί και έπειτα τα πάγια έξοδα είναι η ενοικίαση του ονόματος χώρου (domain) όπως πχ exampleshop.gr το οποίο κυμαίνεται στα 12-30 ευρώ ανά έτος, το κόστος φιλοξενίας (hosting) από 20-120 ευρώ/μήνα και τέλος από την τεχνική υποστήριξη που θα χρειαστεί. Το ετήσιο κόστος υποστήριξης ενός μέσου eshop που παρέχεται από τη roasc είναι στα 300-800€ και προκύπτει με ωροχρέωση και κατά απαίτηση. 

Εκτός από τα βασικά αυτά έξοδα, υπάρχουν και τα έξοδα για την διαφήμιση και τη προώθηση τα οποία καθορίζονται από εσάς και των ανταγωνισμό σας. Αυτά τα έξοδα είναι ελεγχόμενα και πάντοτε πρέπει να γίνονται με περιθώριο απόσβεσης και επιστροφής σε αναλογία τουλάχιστον 3:1. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 10€ που δίνεται στο digital marketing (Google, Facebook, Instagram, κλπ) θα πρέπει να λαμβάνετε πίσω 30€. Αν τα νούμερα είναι χειρότερα, σημαίνει ότι δεν εκτελείτε σωστή καμπάνια ως προς το budget, την στόχευση και το κανάλι προώθησης που επιλέξατε είτε ο τύπος της διαφήμισης δεν είναι η κατάλληλος.

Το σύνολο των χρημάτων που χρειάζεστε σε μηνιαία βάση βρίσκεται στη γενική περίπτωση στο εύρος 70-300€. Ένα ποσό το οποίο βρίσκεται πιθανότατα πολύ χαμηλότερα από το ενοίκιο του καταστήματός σας, το μισθό ενός υπαλλήλου σας ή τα πάγια έξοδα του φυσικού καταστήματος.

Τα έξοδα της συντήρησης του eshop φυσικά μπορούν να αυξηθούν κατά πολύ σε περιπτώσεις που αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι δυνατότητές του eshop αλλά και συνυπολογίζοντας το κόστος της διαφήμισης και τη συμμετοχή σας σε διάφορα marketplaces όπως το skroutz, bestprice και shopflix. Υπάρχουν eshop που ξοδεύουν περισσότερα από 5000€/μήνα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Όσο ο έμπορος εξοικειώνεται με τη χρήση και τη λειτουργία του eshop του, διευρύνει τις δυνατότητες του αναζητώντας νέες πρακτικές προώθησης και όταν αυτό γίνεται με μετρήσιμο και ελεγχόμενο τρόπο, τελικά αυξάνει κατά πολύ τις πωλήσεις και το κέρδος του.

Αν το πλήθος των προϊόντων σας είναι μικρότερο από 500 (ή περισσότερα αλλά το stock σας μεταβάλλεται με αργό ρυθμό) τότε μπορείτε να ξεκινήσετε με τη βασική διαχείριση του eshop. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσλάβετε εξειδικευμένο προσωπικό για τη διαχείρισή του αλλά μπορείτε να το κάνετε μόνος/η σας, χωρίς πίεση χρόνου και πιθανώς σε συνεργασία με τους υπάρχοντες υπαλλήλους σας. 

Η αύξηση των παραγγελιών θα συμβεί σταδιακά στον χρόνο και θα συνοδεύεται με ταυτόχρονη αύξηση των εσόδων. Συνεπώς θα είστε πλήρως σε θέση να το διαχειριστείτε καθώς θα έχετε τον χρόνο να προσαρμόσετε ανάλογα τις στρατηγικές σας.

Ξεκινώντας με αργό ρυθμό και ανεβάζοντας το eshop σας σταδιακά και ελεγχόμενα, θα αποκτήσετε την οικονομική ευελιξία ώστε να το μεγαλώσετε.

Αν δεν σας φθάνει ο χρόνος για να διαχειριστείτε το eshop τότε σημαίνει ότι το κατάστημά σας δουλεύει αρκετά ή υπερεκτιμάτε τον χρόνο που θα απαιτεί το eshop από εσάς. Μπορεί επίσης να εργάζεστε σε κάποιο άλλο κλάδο αλλά να βλέπετε ότι υπάρχει καλή προοπτική στο να ανοίξει κανείς ηλεκτρονικό κατάστημα ιδίως λαμβάνοντας υπόψη ότι 1 στους 2 Έλληνες πλέον προτιμάει τις ηλεκτρονικές αγορές. Για να βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε αυτή τη σελίδα και να αναζητάτε πληροφορίες για την κατασκευή eshop, σημαίνει ότι  μπορείτε να βρείτε λύση σε αυτό ή τουλάχιστον έχετε την προοπτική και την διάθεση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε τους προβληματισμούς σας και να αποφασίσετε για το αν αξίζει ή όχι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής μας και τα πλάνα δόσεων που μπορούμε να διαμορφώσουμε ώστε να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.

Το πλήθος των δόσεων εξαρτάται από το τελικό κόστος της λύσης στην οποία θα συμφωνήσουμε και προσαρμόζεται ώστε να σας δώσει ευελιξία στο ξεκίνημά σας.

Για τη διαχείριση του eshop σας, χρειάζεστε απλώς έναν τυπικό υπολογιστή ή λάπτοπ ακόμη και 10ετίας αρκεί να είναι λειτουργικός και φυσικά μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το eshop δεν είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει να εγκαταστήσετε σε αυτόν. Βρίσκεται στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα φιλοξενείται σε ειδικά διαμορφωμένο μηχάνημα το οποίο μπορεί να υποστηρίξει την αδιάκοπη και αποδοτική λειτουργία του. Το μηχάνημα αυτό, το οποίο καλείται διακομιστής (ή server), ρυθμίζεται και συντηρείται από εμάς και δεν απαιτείται από εσάς να έχετε καμία τεχνική γνώση γύρω από αυτό. Εσείς απλώς το νοικιάζετε από εμάς με μηνιαίο κόστος της τάξεως 20-120€ ανάλογα με τις προδιαγραφές του.

Η πρόσβαση στο eshop σας γίνεται μέσω του φυλλομετρητή που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας και η εμπειρία είναι αρκετά όμοια με το σερφάρισμα σας στο διαδίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας μπορεί να επισκεφτεί και να φορτώσει αυτή τη σελίδα που διαβάζετε τώρα, τότε μπορεί να λειτουργήσει ως μέσο για την διαχείριση του eshop σας με την ίδια ευκολία και χωρίς καμία επιπλέον τεχνική απαίτηση.

Αν κάνετε απλώς έρευνα αγοράς για να ενημερωθείτε για τις λύσεις και τις δυνατότητες των eshop αλλά και να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη, βρίσκεστε στο πιο σημαντικό στάδιο για το ξεκίνημά σας. 

Μια λάθος επιλογή μπορεί να αποβεί “μοιραία” για το επιχειρηματικό σας εγχείρημα οπότε πρέπει να εξετάσετε τις επιλογές σας με πολύ προσοχή και να λάβετε σε αυτό καθοδήγηση από έμπειρους επαγγελματίες.

Αν το ποσοστό του κέρδους σας είναι μεγαλύτερο από 10% τότε έχετε περιθώριο να ξεκινήσετε με ασφάλεια eshop. Και αυτό όχι λόγω των πάγιων εξόδων για τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία αλλά εξαιτίας του κόστους απόκτησης πελατών μέσω του digital marketing.

Με τη σωστή στρατηγική διαχείρισης του eshop σας, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά το κέρδος σας και να διευρύνετε τις επιλογές σας ως προς τα κανάλια απόκτησης πελατών.

Αν το κέρδος σας είναι χαμηλότερο από 10% κατά μέσο όρο, τότε η απόφαση να ξεκινήσετε eshop αυτήν την περίοδο είναι βιώσιμη εφόσον το brand σας έχει ήδη ισχυρή αναγνωρισιμότητα και κατέχει σημαντικό μερίδιο στην αγορά.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πράγματι πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, η δημιουργία eshop αποτελεί ένα επιπλέον μέσο προβολής και διάθεσης των προϊόντων σας. Χωρίς αυτό, μένετε πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας και συνεπώς επηρεάζεται μακροπρόθεσμα αρνητικά και το ίδιο το φυσικό κατάστημά σας. Με σωστό σχεδιασμό της στρατηγικής σας ως προς τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας και την κατάλληλη στόχευση του κοινού, η ύπαρξη του eshop μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην επιχείρησή σας.

Ακόμη κι ένα eshop που δεν κάνει ικανοποιητικές πωλήσεις, δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες σας να σας βρουν στo internet και να μάθουν για εσάς, να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν την γκάμα των προϊόντων σας και να επισκεφτούν το φυσικό σας κατάστημα για να κάνουν τελικά εκεί τις αγορές τους.

Η roasc μπορεί να σας καθοδηγήσει από το ξεκίνημά της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της ώστε να γίνουν στην κυριολεξία όλα “παιχνιδάκι”. Είμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας για να επιλύσουμε κάθε απορία που μπορεί να σας προβληματίζει και να μοιραστούμε μαζί σας τους αποδοτικότερους τρόπος για την διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Υπάρχει μια πληθώρα αυτοματισμών που μπορούν να ενσωματωθούν στο eshop σας ώστε να διευκολύνουν και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά του. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε γι’ αυτές τις επιλογές.

Πολλές επιχειρήσεις μπαίνουν στη μάχη των τιμών ώστε να εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις στην κατάταξη στα marketplaces. Λαμβάνοντας υπόψη την ελαχιστοποίηση του κέρδους και τις προμήθειες που πληρώνουν στα marketplaces με κάθε πώληση, καταλήγουν να έχουν μόνο ζημία και απλώς να επιβιώνουν οριακά περιορίζοντας τη ζημία από το stock που τους μένει. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν επιχειρήσεις που προμηθεύονται τεράστιες ποσότητες σε stock με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν πολύ καλύτερες τιμές από τους προμηθευτές τους και έχουν μεγαλύτερη ευελιξία να ανταγωνιστούν ως προς την τιμή.

Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι είναι “μύθος” η ανάγκη να ρίξετε τόσο πολύ τις τιμές σας για να επιβιώσετε. Η γρήγορη παράδοση προϊόντων, η καλή εξυπηρέτηση πελατών και το χαμηλό κόστος μεταφορικών είναι πιο σημαντικά για ένα πολύ μεγάλο πλήθος καταναλωτών σε σχέση με μια χαμηλότερη τιμή κατά 3-5%.

Με τη πληθώρα των tutorial στο διαδίκτυο και τις άφθονες πηγές πληροφόρησης, υπάρχει ένα τεράστιο πλήθος ατόμων και εταιριών που μπορούν να μάθουν να “στήνουν” ένα eshop ακόμη και χωρίς να έχουν κάποια εξειδίκευση στη πληροφορική.

Το πρόβλημα όμως εμφανίζεται όταν ο πελάτης ζητήσει κάτι παραπάνω και συγκεκριμένα μια μη τυπική δυνατότητα η οποία δεν υποστηρίζεται εγγενώς από τη πλατφόρμα. Πολύ συχνές είναι οι περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι η ταχύτητα φόρτωσης τόσο στην ιστοσελίδα για τους πελάτες αλλά και στο περιβάλλον διαχείρισης του eshop με πολύ αργούς και ανεξήγητους χρόνους απόκρισης.

Σε αυτό στηρίζεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της roasc. Το τεχνικό προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς πληροφορικής με βαθιά κατανόηση στην αρχιτεκτονική του λογισμικού, στα όριά του και τις δυνατότητες επέκτασης της λειτουργικότητας, της απόδοσης και των χαρακτηριστικών του.

Τα χρήματα που θα δαπανήσετε για να δημιουργήσετε το eshop σας είναι μια σημαντική επένδυση για την επιχείρησή σας και μάλιστα αναμένεται να κάνει απόσβεση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός αυτού, ζητήστε μας πληροφορίες για το πλάνο δόσεων που μπορούμε να διαμορφώσουμε ώστε να σας διευκολύνουμε. Ένα από τα σημαντικά προτερήματα ενός eshop είναι ότι μπορεί να αποσβέσει σχεδόν από μόνο του το κόστος του.

Εναλλακτικά, σκεφτείτε το ενδεχόμενο λήψης κάποιου μικρού δανείου από τράπεζα ή αναζητήστε παρόμοιες επιδοτήσεις ΕΣΠΑ με τη βοήθεια κάποιου συμβούλου για την ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων όπου η ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα η δημιουργία ιστοσελίδας ανήκει στο σύνολο των επιλέξιμων δαπανών προς χρηματοδότηση.

Στη roasc έχουμε ως βασική αρχή η επικοινωνία μας με τον πελάτη να γίνεται σε κατανοητή και καθημερινή γλώσσα χωρίς την χρήση εξεζητημένης τεχνικής ορολογίας η οποία μπορεί μόνο να τον μπερδέψει η να τον αποπροσανατολίσει. 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της roasc είναι η άριστη ικανότητα μετάφρασης των αναγκών της επιχείρησής σας σε μορφή τεχνικών λύσεων. Μιλάμε την “γλώσσα” που χρησιμοποιείτε και σας απαντάμε σε αυτή παρουσιάζοντάς σας ταυτόχρονα όλες τις επιλογές που υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μίας.

Στη roasc είμαστε μια μικρή ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες με αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε. Έχουμε καθιερώσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο κατά το οποίο εξασφαλίζουμε πολύ χαμηλό κόστος για την λειτουργία μας εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις και τις ικανότητες μας στο έπακρο.

Θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους και επεκτείνουμε την επιχείρησή μας με σταθερό αλλά γρήγορο ρυθμό προσαρμοζόμενοι πάντα στα δεδομένα της αγοράς.

Επιδιώκουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να εισάγουμε νέες τεχνολογίες στην αγορά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στον σύγχρονο επιχειρηματία να τις δοκιμάσει και να μπορέσει να επωφεληθεί από αυτές.

Η εμπειρία μας στη κατασκευή eshop με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών διαδικτύου που παρουσιάζουν αποδεδειγμένα μέγιστες αποδόσεις και η άριστη και διαχρονική συνεργασία με τους πελάτες μας, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα δημιουργίας eshop στην αγορά.

Πιστεύουμε για εμάς αλλά και για τους πελάτες μας στη φράση:

“Start Small, Think Big, Scale Fast”

Κατασκευή Εshop με WooCommerce ή Ειδικά Σχεδιασμένη Πλατφόρμα E-Commerce

Για την δημιουργία e shop μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λύση ανοιχτού κώδικα (Open Source) ή κλειστού κώδικα (Closed Source). Στην πρώτη περίπτωση κατασκευάζουμε το eshop με WordPress χρησιμοποιώντας το WooCommerce και στη δεύτερη με ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα (custom made) υψηλών προδιαγραφών. Η τελική απόφαση προκύπτει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας και την προτίμησή σας. Και οι 2 περιπτώσεις αποτελούν βιώσιμες λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο και υποστηρίζουν το Recommender. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας διευκολύνουμε στην απόφασή σας και να σας δώσουμε τυχόν διευκρινήσεις.

Δείτε τη σύγκριση τους που θα σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για τη κατασκευή eshop:

Open Source: WooCommerce​

Custom Made: Ειδικά Σχεδιασμένη Πλατφόρμα E-Commerce​

Η κατασκευή eshop με WooCommerce έχει μικρότερο κόστος στην αρχή. Παρόλα αυτά, μπορούν να προκύψουν έξτρα κόστη για υποστήριξη, επέκταση λειτουργιών και δυνατοτήτων, ενσωμάτωση αξιόπιστων μηχανισμών ασφαλείας, αποσφαλμάτωση και βελτιστοποίηση. Στη roasc αναλύουμε τις απαιτήσεις σας και εξασφαλίζουμε εξαρχής τη βέλτιστη υποδομή στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ενώ αυτή η λύση έχει υψηλότερο κόστος για την αρχική εγκατάσταση και περιλαμβάνει κόστος μηνιαίας συνδρομής αυτό που λαμβάνετε είναι ένα πιο εξειδικευμένο σύστημα ecommerce με πληθώρα δυνατοτήτων αφού οι περισσότερες λειτουργίες είναι built-in, προηγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες καθώς και πολύ υψηλή απόδοση η οποία δεν μειώνεται με την αύξηση των προϊόντων και των παραγγελιών.

Ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα, υπάρχει ενεργή κοινότητα που το αναπτύσσει το συντηρεί, το εξελίσσει, διορθώνει κενά ασφαλείας και σφάλματα τακτικά. Από την άλλη πλευρά οι κακόβουλοι χάκερ μπορούν να εντοπίζουν εύκολα νέα κενά ασφαλείας. Το ζήτημα αυτό αντιμετωπίζεται κρατώντας το σύστημα ενημερωμένο και δημιουργώντας τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Στη roasc έχουμε αποτρέψει όλες τις κυβερνοεπιθέσεις που έχουν γίνει στα eshop που υλοποιήσαμε με woocommerce με 100% επιτυχία χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ασφαλείας.

Το σύστημα περιλαμβάνει προηγμένους μηχανισμούς ασφαλείας καθιστώντας σχεδόν ανέφικτη τη παραβίασή του. Ο κώδικας της πλατφόρμας δεν είναι προσβάσιμος από κακόβουλους χάκερ ώστε να εντοπίζουν κενά ασφαλείας, το σύστημα ακολουθεί αυστηρή πολιτική διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου ευπαθειών και αναβαθμίζεται συνεχώς και αυτόματα ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος παραβίασης.

Βρίσκετε εύκολα προγραμματιστές που μπορούν να σας παρέχουν τεχνική υποστήριξη. Το τεχνικό προσωπικό μας έχει τη τεχνογνωσία να επεκτείνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας ώστε να καλύψει τις πιο ειδικές ανάγκες. Προγραμματίζουμε δικά μας πρόσθετα όποτε αυτό χρειαστεί.

Τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο από την κατασκευάστρια εταιρεία και το δίκτυο συνεργατών της. Η roasc εγγυάται την άμεση απόκριση σε σχετικά αιτήματα και την αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων.

Υπάρχει μεγάλη πληθώρα πρόσθετων (που επεκτείνουν τις δυνατότητες) άλλα δωρεάν και άλλα επί πληρωμή, όμως, η μεταξύ τους συμβατότητα δεν είναι εγγυημένη και η ποιότητα του κώδικα είναι διαβαθμισμένη. Η προσεκτική επιλογή τους μπορεί να διαμορφώσει μιά πλατφόρμα με πλήρεις δυνατότητες. Στη roasc επιλέγουμε και συνδυάζουμε πρόσθετα που έχουν περάσει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει τεράστιο εύρος λειτουργιών και δυνατοτήτων και εξελίσσεται συνεχώς ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου e-commerce. Η μεταξύ τους συμβατότητα είναι εγγυημένη αφού όλα υλοποιούνται από την κατασκευάστρια εταιρεία έχοντας στο μυαλό την διαλειτουργικότητά τους. Η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων είναι υψηλή και περιλαμβάνει ενσωματωμένους μηχανισμούς SEO.

Οι αναβαθμίσεις και οι ενημερώσεις του συστήματος γίνονται αρκετά συχνά. Από την άλλη πλευρά, όμως, μπορούν να προκύψουν προβλήματα συμβατότητας με τα εγκατεστημένα πρόσθετα και το σχεδιαστικό πρότυπο. Χρησιμοποιούμε ειδικό περιβάλλον δοκιμών για τις αναβαθμίσεις ώστε να εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία του eshop σας.

Οι ενημερώσεις του συστήματος γίνονται αυτόματα και σε τακτά χρονικά διαστήματα βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα και προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πολλά σχεδιαστικά πρότυπα – θέματα (themes) για να επιλέξει κανείς στα πλαίσια του εικαστικού σκέλους του eshop. Τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα ώστε να εμφανίζονται τέλεια σε όλες τις οθόνες.

Τα σχεδιαστικά πρότυπα (themes) είναι περιορισμένα σε πλήθος αλλά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και σύγχρονα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στη σχεδίαση eshop. Η ευκολία χρήσης και προσαρμοσμένη εμφάνιση σε κινητά είναι το σημείο αναφοράς στη σχεδίαση.

Η διασύνδεση με συστήματα μηχανογράφησης (ERP) γίνεται σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του εκάστοτε ERP, έχει συνήθως τη μορφή plugin και πρόσθετο κόστος.

Η υποδομή για τη διασύνδεση με τα πιο διαδεδομένα ERP της ελληνικής αγοράς (Pylon της EpsilonNet, Business Evolution της Semantic και το Cloud ERP της SoftOne) είναι διαθέσιμη, πλήρως λειτουργική και ενεργοποιείται με μία μικρή χρέωση.

Δείγματα Κατασκευής Eshop από τη ROASC

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP  

Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όμως θα χρειαστεί επαγγελματική κατασκευή eshop για να ξεκινήσει να πουλάει online. Στη roasc δημιουργούμε ασφαλείς, φιλικές στο χρήστη αγοραστικές εμπειρίες που γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να οι καταναλωτές να βρίσκουν εύκολα τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Για δημιουργία eshop που κάνει πωλήσεις και δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με δυνητικούς πελάτες, συνεργαστείτε με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ & 24/7 ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Στάδια Υλοποίησης Eshop

BHMA 1
Ανάλυση Απαιτήσεων

Η συνεργασία μας ξεκινάει πάντα με την μορφή συνέντευξης κατά την οποία καταγράφουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια τις μεταφράζουμε πίσω στα γραφεία μας σε μορφή τεχνικών απαιτήσεων, διαμορφώνουμε τον αρχικό σχεδιασμό και καθοδηγούμε τον πελάτη ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής eshop. Ο συμβουλευτικός χαρακτήρας της προσέγγισής μας έχουμε διαπιστώσει ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οδηγεί στη επιχειρηματική επιτυχία των πελατών μας. 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς σε περίπτωση που βρισκόμαστε στην ίδια πόλη μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση δια ζώσης. Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΒΗΜΑ 2
Δημιουργία Εικαστικών Προτάσεων

Προετοιμάζουμε σχεδιαστικά πρότυπα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και που ευθυγραμμίζεται καλύτερα με το ύφος και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας. Το πρότυπο που θα επιλέξετε θα χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή eshop.

Σε αυτό το στάδιο, οι γραφίστες μας μπορούν να αναλάβουν την σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας (λογότυπο, χρωματική παλέτα, banners) εφόσον δεν είναι ήδη διαθέσιμα.

ΒΗΜΑ 3
Προετοιμασία Hardware & Περιβάλλοντος Διαχείρισης

Αποφασίζουμε τις προδιαγραφές του διακομιστή (web server) που θα φιλοξενήσει το eshop σας με βάση τις απαιτήσεις του (πλήθος προϊόντων, αναμενόμενη κίνηση, απαιτήσεις απόδοσης & δυνατοτήτων, ανταγωνισμός), επιλέγουμε τον ανάλογο διακομιστή και κάνουμε την εγκατάσταση και την παραμετροποίησή του.

ΒΗΜΑ 4
Κατοχύρωση Domain

Κατοχυρώνουμε το καλύτερο δυνατό όνομα χώρου (DOMAIN) που επιθυμείτε  για την ιστοσελίδα σας (πχ example.gr) και κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΒΗΜΑ 5
Δημιουργία Eshop & Παραμετροποίηση

Σε αυτό το στάδιο ξεκινάει η κατασκευή της πλατφόρμας διαχείρισης του eshop. Με την ολοκλήρωσή του, σας παρέχουμε κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή και σας εκπαιδεύουμε για την χρήση του (εισαγωγή προϊόντων, εικόνων, ενημερωτικών σελίδων, διαχείριση παραγγελιών, κλπ).

ΒΗΜΑ 6
Σχεδίαση Γραφικής Διεπαφής Χρήστη

Έχουμε δημιουργήσει εργαλεία που αξιολογούν την αποτελεσματικότητα της δομής, των χαρακτηριστικών, της εικαστικής διαμόρφωσης και της λειτουργικότητας του eshop σας, τα οποία βασίζονται σε στατιστική ανάλυση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε στοιχείο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, διαμορφώνεται ώστε να αποδώσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό εξασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας.

ΒΗΜΑ 6
Ενσωμάτωση Τρόπων Πληρωμής

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τους επιθυμητούς τρόπους πληρωμής:

 • Ηλεκτρονικές Πληρωμές με Κάρτα (Μέσω e-PoS συνεργαζόμενης τράπεζας)
 • Πληρωμές μέσω PayPal, Skrill, Stripe, κλπ
 • Τραπεζική Κατάθεση
 • Αντικαταβολή
ΒΗΜΑ 7
Ενσωμάτωση Τρόπων Αποστολής

Ενσωματώνουμε τις εταιρίες ταχυμεταφορών με τις οποίες πρόκειται να συνεργαστείτε το οποίο περιλαμβάνει:

 • Δυνατότητα Επιλογής Courier κατά το Checkout
 • Υπολογισμός Κόστους Μεταφορικών
 • Δυνατότητα Εκτύπωσης Voucher Αποστολών
 • Αυτοματοποιημένα email με τους κωδικούς παρακολούθησης αποστολών στους πελάτες σας.
ΒΗΜΑ 8
Feedback, Αλλαγές & Διορθώσεις

Σε αυτό το σημείο το eshop σας θα βρίσκεται μόλις ένα βήμα από την ενεργοποίησή του. Εδώ κάνουμε έναν συνολικό έλεγχο της πλατφόρμας σε συνεργασία με εσάς και κάνουμε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις-διορθώσεις ώστε να επιτύχουμε 100% το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, το eshop σας περνάει από δοκιμαστικό έλεγχο με βάση την αυστηρή πολιτική διασφάλισης ποιότητας της roasc.

ΒΗΜΑ 9
Go Live!

Η κατασκευή eshop ολοκληρώνεται. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πλέον πραγματικότητα, πλήρως λειτουργικό και live! Καλωσήρθατε στον κόσμο ηλεκτρονικού εμπορίου!!!

Παραμένουμε δίπλα σας στο ταξίδι των Online Πωλήσεων

Η πραγματική ουσία της συνεργασία μας ξεκινάει αφού ολοκληρώσουμε τη κατασκευή του eshop σας και σας το παραδόσουμε! Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην τεχνική υποστήριξη που θα χρειαστείτε, αλλά στην συνεχή καθοδήγηση που θα έχετε από εμάς για την επίτευξη των στόχων σας και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Η εφαρμογή των τελευταίων μεθόδων για την απόκτηση πελατών και η συνεχής ενημέρωση σας για τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αύξησης πωλήσεων και διατήρησης των πελατών σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Αναλύοντας καθημερινά τα trends της αγοράς με προηγμένες στατιστικές μεθόδους που προέρχονται από τον τομέα του Business Intelligence, έναν κλάδο που “παντρεύει” την τεχνητή νοημοσύνη με το επιχειρείν, φροντίζουμε να είστε συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Τι χρειάζεται για να ανοίξω eshop;

Η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σχετικά απλή αρκεί να γνωρίζει κανείς τη σωστή σειρά των βημάτων που απαιτούνται. Υπάρχουν 4 κατηγορίες ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν για να ξεκινήσει κανείς να πουλάει online. Αυτά είναι το επιχειρηματικό πλάνο, τα λογιστικά-νομικά, τα τεχνικά και το μάρκετινγκ. Για να σας δώσουμε μια συνολική εικόνα για το τι χρειάζεται, συγκεντρώσαμε, κατηγοριοποιήσαμε και ταξινομήσαμε με σειρά προτεραιότητας τα απαιτούμενα βήματα για ένα επιτυχημένο eshop στο άρθρο μας: “Τι χρειάζεται για να ανοίξω eshop“. Πρακτικά, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με:

 1. Λογιστή ο οποίος μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία έναρξης της επιχείρησής σας και να διαχειρίζεται τα λογιστικά σας βιβλία
 2. Δικηγόρο για τη σύνταξη των όρων χρήσης και την πολιτική απορρήτου και πιθανά νομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν
 3. Εταιρεία πληροφορικής που θα αναλάβει την κατασκευή eshop και θα σας παρέχει τεχνική υποστήριξη 
 4. Τράπεζα για λήψη πληρωμών
 5. Επιχείρηση ταχυμεταφορών (Courier), μεταφορική
 6. Εταιρεία Μάρκετινγκ ή Πληροφορικής για την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος