Κατασκευή Eshop

Δημιουργία Eshop με όλες τις Σύγχρονες Δυνατότητες και Απαιτήσεις της Αγοράς.

Στη roasc έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή εμπορικών εφαρμογών για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να κάνουμε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση πραγματικότητα. Για την κατασκευή eshop ακολουθούμε μια σειρά ενεργειών ώστε να σας εξασφαλίσουμε:

 • Μοντέρνα Σχεδίαση, Φιλική σε Κινητά (Mobile-first Design).
 • Υψηλή Απόδοση (Γρήγορη Φόρτωση Σελίδων).
 • Η καλύτερη δυνατή τεχνολογία στο χαμηλότερο δυνατό κόστος βάσει των αναγκών της επιχείρησης.
 • Αξιοπιστία & Ασφάλεια Συναλλαγών
 • Ευκολία Διαχείρισης Προϊόντων – Παραγγελιών.
 • Κανάλια Marketing (Social Networks – Google Merchant Center – Email Marketing – Μηχανές Σύγκρισης Τιμών).
 • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων – GDRP.
 • Υψηλή Κατάταξη στις Μηχανές Αναζήτησης.
 • Ασφάλεια Συστήματος.
 • Φιλοξενία (web hosting) σε servers υψηλών προδιαγραφών της roasc.
 • Αυτοματοποιημένα Αντίγραφα Ασφαλείας (Backups) και εύκολη ανάκτηση.
κατασκευή eshop
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΪΟΥ:
κατασκευή έξυπνου ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξατομικευμένη Αγοραστική Εμπειρία για τους Πελάτες σας με την Τεχνητή Νοημοσύνη της roasc.

Το Recommender της roasc μεταμορφώνει το eshop σας σε έναν έξυπνο πωλητή που προτείνει στον κάθε πελάτη τα καλύτερα δυνατά προϊόντα για εκείνον αναγνωρίζοντας τις προτιμήσεις του μέσα από την καταγραφή ενεργειών κατά την περιήγησή του. Με αυτή την προηγμένη τεχνολογία, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαμορφώνεται για τον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, προσδίδοντας την απόλυτη εξατομίκευση. Δοκιμάστε την υπηρεσία δωρεάν και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται!

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά με το πακέτο “Κατασκευή Έξυπνου Eshop” το οποίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένη λύση eshop με ενσωματωμένη την υπηρεσία Recommender και δώστε στους πελάτες μια προσωποποιημένη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Κατασκευή Εshop με WooCommerce ή Ειδικά Σχεδιασμένη Πλατφόρμα E-Commerce

Για την δημιουργία του eshop σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λύση ανοιχτού κώδικα (Open Source) ή κλειστού κώδικα (Closed Source). Στην πρώτη περίπτωση η κατασκευή eshop γίνεται χρησιμοποιώντας το WordPress με το πρόσθετο WooCommerce και στη δεύτερη με ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα (custom made) υψηλών προδιαγραφών. Η τελική απόφαση προκύπτει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας και την προτίμησή σας. Και οι 2 περιπτώσεις αποτελούν βιώσιμες λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο και υποστηρίζουν το Recommender. Δείτε τη σύγκριση τους που θα σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για τη κατασκευή eshop. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας διευκολύνουμε στην απόφασή σας και να σας δώσουμε τυχόν διευκρινήσεις.

Open Source: WooCommerce​

Custom Made: Ειδικά Σχεδιασμένη Πλατφόρμα E-Commerce​

Η κατασκευή eshop με WooCommerce έχει μικρότερο κόστος στην αρχή. Παρόλα αυτά, μπορούν να προκύψουν έξτρα κόστη για υποστήριξη, επέκταση λειτουργιών και δυνατοτήτων, ενσωμάτωση αξιόπιστων μηχανισμών ασφαλείας, αποσφαλμάτωση και βελτιστοποίηση. Στη roasc αναλύουμε τις απαιτήσεις σας και εξασφαλίζουμε εξαρχής τη βέλτιστη υποδομή στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ενώ αυτή η λύση έχει υψηλότερο κόστος για την αρχική εγκατάσταση και περιλαμβάνει κόστος μηνιαίας συνδρομής αυτό που λαμβάνετε είναι ένα πιο εξειδικευμένο σύστημα ecommerce με πληθώρα δυνατοτήτων αφού οι περισσότερες λειτουργίες είναι built-in, προηγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες καθώς και πολύ υψηλή απόδοση η οποία δεν μειώνεται με την αύξηση των προϊόντων και των παραγγελιών.

Ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα, υπάρχει ενεργή κοινότητα που το αναπτύσσει το συντηρεί, το εξελίσσει, διορθώνει κενά ασφαλείας και σφάλματα τακτικά. Από την άλλη πλευρά οι κακόβουλοι χάκερ μπορούν να εντοπίζουν εύκολα νέα κενά ασφαλείας. Το ζήτημα αυτό αντιμετωπίζεται κρατώντας το σύστημα ενημερωμένο και δημιουργώντας τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Στη roasc έχουμε αποτρέψει όλες τις κυβερνοεπιθέσεις που έχουν γίνει στα eshop που υλοποιήσαμε με woocommerce με 100% επιτυχία χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ασφαλείας.

Το σύστημα περιλαμβάνει προηγμένους μηχανισμούς ασφαλείας καθιστώντας σχεδόν ανέφικτη τη παραβίασή του. Ο κώδικας της πλατφόρμας δεν είναι προσβάσιμος από κακόβουλους χάκερ ώστε να εντοπίζουν κενά ασφαλείας, το σύστημα ακολουθεί αυστηρή πολιτική διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου ευπαθειών και αναβαθμίζεται συνεχώς και αυτόματα ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος παραβίασης.

Βρίσκετε εύκολα προγραμματιστές που μπορούν να σας παρέχουν τεχνική υποστήριξη. Το τεχνικό προσωπικό μας έχει τη τεχνογνωσία να επεκτείνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας ώστε να καλύψει τις πιο ειδικές ανάγκες. Προγραμματίζουμε δικά μας πρόσθετα όποτε αυτό χρειαστεί.

Τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο από την κατασκευάστρια εταιρεία και το δίκτυο συνεργατών της. Η roasc εγγυάται την άμεση απόκριση σε σχετικά αιτήματα και την αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων.

Υπάρχει μεγάλη πληθώρα πρόσθετων (που επεκτείνουν τις δυνατότητες) άλλα δωρεάν και άλλα επί πληρωμή, όμως, η μεταξύ τους συμβατότητα δεν είναι εγγυημένη και η ποιότητα του κώδικα είναι διαβαθμισμένη. Η προσεκτική επιλογή τους μπορεί να διαμορφώσει μιά πλατφόρμα με πλήρεις δυνατότητες. Στη roasc επιλέγουμε και συνδυάζουμε πρόσθετα που έχουν περάσει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει τεράστιο εύρος λειτουργιών και δυνατοτήτων και εξελίσσεται συνεχώς ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου e-commerce. Η μεταξύ τους συμβατότητα είναι εγγυημένη αφού όλα υλοποιούνται από την κατασκευάστρια εταιρεία έχοντας στο μυαλό την διαλειτουργικότητά τους. Η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων είναι υψηλή και περιλαμβάνει ενσωματωμένους μηχανισμούς SEO.

Οι αναβαθμίσεις και οι ενημερώσεις του συστήματος γίνονται αρκετά συχνά. Από την άλλη πλευρά, όμως, μπορούν να προκύψουν προβλήματα συμβατότητας με τα εγκατεστημένα πρόσθετα και το σχεδιαστικό πρότυπο. Χρησιμοποιούμε ειδικό περιβάλλον δοκιμών για τις αναβαθμίσεις ώστε να εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία του eshop σας.

Οι ενημερώσεις του συστήματος γίνονται αυτόματα και σε τακτά χρονικά διαστήματα βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα και προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πολλά σχεδιαστικά πρότυπα – θέματα (themes) για να επιλέξει κανείς στα πλαίσια του εικαστικού σκέλους του eshop. Τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα ώστε να εμφανίζονται τέλεια σε όλες τις οθόνες.

Τα σχεδιαστικά πρότυπα (themes) είναι περιορισμένα σε πλήθος αλλά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και σύγχρονα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στη σχεδίαση eshop. Η ευκολία χρήσης και προσαρμοσμένη εμφάνιση σε κινητά είναι το σημείο αναφοράς στη σχεδίαση.

Η διασύνδεση με συστήματα μηχανογράφησης (ERP) γίνεται σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του εκάστοτε ERP, έχει συνήθως τη μορφή plugin και πρόσθετο κόστος.

Η υποδομή για τη διασύνδεση με τα πιο διαδεδομένα ERP της ελληνικής αγοράς (Pylon της EpsilonNet, Business Evolution της Semantic και το Cloud ERP της SoftOne) είναι διαθέσιμη, πλήρως λειτουργική και ενεργοποιείται με μία μικρή χρέωση.

Δείγματα Κατασκευής Eshop από τη ROASC

Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όμως θα χρειαστεί επαγγελματική κατασκευή eshop για να ξεκινήσει να πουλάει online. Στη roasc δημιουργούμε ασφαλείς, φιλικές στο χρήστη αγοραστικές εμπειρίες που γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να οι καταναλωτές να βρίσκουν εύκολα τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Για δημιουργία eshop που κάνει πωλήσεις και δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με δυνητικούς πελάτες, συνεργαστείτε με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας.

Στάδια Υλοποίησης Eshop

BHMA 1
Ανάλυση Απαιτήσεων

Η συνεργασία μας ξεκινάει πάντα με την μορφή συνέντευξης κατά την οποία καταγράφουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια τις μεταφράζουμε πίσω στα γραφεία μας σε μορφή τεχνικών απαιτήσεων, διαμορφώνουμε τον αρχικό σχεδιασμό και καθοδηγούμε τον πελάτη ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής eshop. Ο συμβουλευτικός χαρακτήρας της προσέγγισής μας έχουμε διαπιστώσει ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οδηγεί στη επιχειρηματική επιτυχία των πελατών μας. 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς σε περίπτωση που βρισκόμαστε στην ίδια πόλη μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση δια ζώσης. Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΒΗΜΑ 2
Δημιουργία Εικαστικών Προτάσεων

Προετοιμάζουμε σχεδιαστικά πρότυπα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και που ευθυγραμμίζεται καλύτερα με το ύφος και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Σε αυτό το στάδιο, οι γραφίστες μας μπορούν να αναλάβουν την σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας (λογότυπο, χρωματική παλέτα, banners) εφόσον δεν είναι ήδη διαθέσιμα.

ΒΗΜΑ 3
Προετοιμασία Hardware & Περιβάλλοντος Διαχείρισης

Αποφασίζουμε τις προδιαγραφές του διακομιστή (web server) που θα φιλοξενήσει το eshop σας με βάση τις απαιτήσεις του (πλήθος προϊόντων, αναμενόμενη κίνηση, απαιτήσεις απόδοσης & δυνατοτήτων, ανταγωνισμός), επιλέγουμε τον ανάλογο διακομιστή και κάνουμε την εγκατάσταση και την παραμετροποίησή του.

ΒΗΜΑ 4
Κατοχύρωση Domain

Κατοχυρώνουμε το καλύτερο δυνατό όνομα χώρου (DOMAIN) που επιθυμείτε  για την ιστοσελίδα σας (πχ example.gr) και κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΒΗΜΑ 5
Δημιουργία Πλατφόρμας Eshop & Παραμετροποίηση

Σε αυτό το στάδιο ξεκινάει η κατασκευή της πλατφόρμας διαχείρισης του eshop. Με την ολοκλήρωσή του, σας παρέχουμε κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή και σας εκπαιδεύουμε για την χρήση του (εισαγωγή προϊόντων, εικόνων, ενημερωτικών σελίδων, διαχείριση παραγγελιών, κλπ).

ΒΗΜΑ 6
Σχεδίαση Γραφικής Διεπαφής Χρήστη

Έχουμε δημιουργήσει εργαλεία που αξιολογούν την αποτελεσματικότητα της δομής, των χαρακτηριστικών, της εικαστικής διαμόρφωσης και της λειτουργικότητας του eshop σας, τα οποία βασίζονται σε στατιστική ανάλυση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε στοιχείο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, διαμορφώνεται ώστε να αποδώσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό εξασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας.

ΒΗΜΑ 6
Ενσωμάτωση Τρόπων Πληρωμής

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τους επιθυμητούς τρόπους πληρωμής:

 • Ηλεκτρονικές Πληρωμές με Κάρτα (Μέσω e-PoS συνεργαζόμενης τράπεζας)
 • Πληρωμές μέσω PayPal, Skrill, Stripe, κλπ
 • Τραπεζική Κατάθεση
 • Αντικαταβολή
ΒΗΜΑ 7
Ενσωμάτωση Τρόπων Αποστολής

Ενσωματώνουμε τις εταιρίες ταχυμεταφορών με τις οποίες πρόκειται να συνεργαστείτε το οποίο περιλαμβάνει:

 • Δυνατότητα Επιλογής Courier κατά το Checkout
 • Υπολογισμός Κόστους Μεταφορικών
 • Δυνατότητα Εκτύπωσης Voucher Αποστολών
 • Αυτοματοποιημένα email με τους κωδικούς παρακολούθησης αποστολών στους πελάτες σας.
ΒΗΜΑ 8
Feedback, Αλλαγές & Διορθώσεις

Σε αυτό το σημείο το eshop σας θα βρίσκεται μόλις ένα βήμα από την ενεργοποίησή του. Εδώ κάνουμε έναν συνολικό έλεγχο της πλατφόρμας σε συνεργασία με εσάς και κάνουμε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις-διορθώσεις ώστε να επιτύχουμε 100% το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τέλος, το eshop σας περνάει από δοκιμαστικό έλεγχο με βάση την αυστηρή πολιτική διασφάλισης ποιότητας της roasc.

ΒΗΜΑ 9
Go Live!

Η κατασκευή eshop ολοκληρώνεται. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι πλέον πραγματικότητα, πλήρως λειτουργικό και live! Καλωσήρθατε στον κόσμο ηλεκτρονικού εμπορίου!!!

Ζητήστε προσφορά για Κατασκευή Eshop

Το κόστος κατασκευής eshop για τον Μάιο 2022 είναι σε προσφορά και ξεκινάει από 800€. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα πάντα! Μην χάνετε την ευκαιρία. Είναι χαρά μας να μιλήσουμε μαζί σας είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση είτε όχι.

Eshop Quote

Τι χρειάζεται για να ανοίξω eshop;

Η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σχετικά απλή αρκεί να γνωρίζει κανείς τη σωστή σειρά των βημάτων που απαιτούνται. Υπάρχουν 4 κατηγορίες ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν για να ξεκινήσει κανείς να πουλάει online. Αυτά είναι το επιχειρηματικό πλάνο, τα λογιστικά-νομικά, τα τεχνικά και το μάρκετινγκ. Για να σας δώσουμε μια συνολική εικόνα για το τι χρειάζεται, συγκεντρώσαμε, κατηγοριοποιήσαμε και ταξινομήσαμε με σειρά προτεραιότητας τα απαιτούμενα βήματα για ένα επιτυχημένο eshop στο άρθρο μας: “Τι χρειάζεται για να ανοίξω eshop“. Πρακτικά, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με:

 1. Λογιστή ο οποίος μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία έναρξης της επιχείρησής σας και να διαχειρίζεται τα λογιστικά σας βιβλία
 2. Δικηγόρο για τη σύνταξη των όρων χρήσης και την πολιτική απορρήτου και πιθανά νομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν
 3. Εταιρεία πληροφορικής που θα κατασκευάσει το eshop και θα σας παρέχει τεχνική υποστήριξη 
 4. Τράπεζα για λήψη πληρωμών
 5. Επιχείρηση ταχυμεταφορών (Courier), μεταφορική
 6. Εταιρεία Μάρκετινγκ ή Πληροφορικής για την προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος