Διασύνδεση WooCommerce με Pylon ERP (Γέφυρα)

Διαχειριστείτε τα προϊόντα σας στο ERP χωρίς να χρειάζεται να κάνετε διπλή δουλειά για το Eshop

Το RCI (ROASC Connector Interface) της roasc είναι λογισμικό το οποίο συνδέει το ERP με το WooCommerce Eshop σας και τα διατηρεί συγχρονισμένα. Με άλλα λόγια, όταν προσθέτετε νέα προϊόντα, επεξεργάζεστε ή διαγράφετε προϊόντα στο ERP, το RCI ενημερώνει το Eshop σας αυτόματα, σε σχεδόν πραγματικό χρόνο,  γλυτώνοντας σας από την επανάληψη της ίδιας δουλειάς. Επιπλέον, οι παραγγελίες που γίνονται στο Eshop σας, αποστέλλονται αυτόματα στο ERP σε πραγματικό χρόνο ώστε να παραμένει η αποθήκη σας συνεχώς ενημερωμένη. Δεν απαιτούνται ενδιάμεσες βάσεις δεδομένων, αρχεία xml, excel κλπ. Το RCI κάνει όλες τις εργασίες αυτόματα επικοινωνώντας άμεσα με το eshop και το ERP.

Διασύνδεση WooCommerce E-shop με Pylon ERP - RCI

Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες της Γέφυρας RCI

Ζητήστε προσφορά για Διασύνδεση Eshop με ERP

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα πάντα!

RCI Quote


Καλέστε μας στα 2310476849, 6945777465 για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διασύνδεση του eshop με το λογιστικό σας πρόγραμμα.

Η πρώτη γέφυρα διασύνδεσης WooCommerce με Pylon ERP που αυτοματοποιεί απόλυτα τον συγχρονισμό και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την αναγνώριση εσφαλμένων ενημερώσεων.

Γέφυρα Eshop-ERP με ΑΙ για αναγνώριση εσφλαμένων ενημερώσεων (Anomaly Detection)

Αν έχετε φυσικό κατάστημα με Εμπορικό Πρόγραμμα (ERP), και θέλετε να πουλάτε μέσω internet...

Καλέστε μας!

Παρέχουμε ειδική προσφορά για κατασκευή eshop σε συνδυασμό με τη γέφυρα διασύνδεσης με ERP! Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μετά από τη κατασκευή του, θα είναι έτοιμο μετά από έναν απλό συγχρονισμό!!!

Μάθετε περισσότερα για τη κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από τη roasc.